Eve zincirledi, işkence etti... 6 ay süren sistematik şiddet

Eve zincirledi, işkence etti... 6 ay süren sistematik şiddet

Tunceli'de, birlikte yaşadığı kadını 6 ay boyuncu evde zincire bağlayarak, dövüp, tecavüz ederek sistematik şiddete maruz bırakan Oktay Güler tutuklandı.

Hozat ilçesine bağlı Yenidoğdu köyünde yaşayan Oktay Güler, E.A. ile (22), 7 ay önce birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra  Oktay Güler, E.A.'yı evde zincire bağlayıp, tecavüz ve işkence etmeye başladı. Tecavüz ve işkenceler yaklaşık 6 ay boyunca sürdü.

AYAKLARINI ZİNCİRLEMEYİ UNUTUNCA KAÇTI

Oktay Güler, 16 Mayıs günü, sigara paketinde eksik olduğu gerekçesiyle E.A.’yı kemerle saatlerce dövdü. Güler, ardından hayvanlarını yemlemek için dışarı çıktı. Güler’in ayaklarını zincirlemeyi unuttuğu E.A., pencereden kaçtı. Bu sırada bir komşusu ile karşılaşan E.A., yardım istedi.

'BABA BENİ KURTAR, BENİ ÖLDÜRÜYOR'

Komşusunun evine sığınan E.A., babası Ö.A.'yı arayıp, "Baba beni kurtar, beni öldürüyor" diyerek yardım istedi. Ö.A. da güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine Oktay Güler, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

KORKU NEDENİYLE ŞİKAYETTE BULUNAMADI

E.A. yaşadığı korku nedeniyle şikayetçi olmayınca gözaltına alınan Oktay Güler, sorgusunun ardından hakkında uzaklaştırma kararı verilip, serbest bırakıldı. Ailesi tarafından Tunceli Devlet Hastanesi'ne götürülen E.A., Oktay Güler'in yaptığı işkenceden dolayı vücudunda oluşan izler üzerine darp raporu aldı.

ÖNCE SERBEST BIRAKILDI SONRA TUTUKLANDI

Aldığı raporla Hozat Jandarma Komutanlığı'na giden E.A., Güler’den şikayetçi oldu. Yeniden gözaltına alınan Oktay Güler, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN