Evli olduğu kadını katleden erkek tutuklandı

Evli olduğu kadını katleden erkek tutuklandı

Kocaeli'nde Kıymet Budak isimli kadın, evli olduğu Ş.B. tarafından silahla vurularak katledildi. Yakalanarak gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 23 Kasım'da bir restoranda meydana gelen olayda, Kıymet Budak (35), evli olduğu Ş.B. tarafından silahla katledilmiş, şüpheli ise olay yerinden kaçmıştı.

Olaya ilişkin yürütülen soruşturmada Kıymet Budak'ın eşi Ş.B. ile ağabeyi N.B. yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş.B. tutuklanırken, ağabeyi N.B. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN