Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Çorlu Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Eylül ayı olağan meclisinde alınan kararlar şöyle oldu:

- Kadro derece değişikliklerinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

- İçkili yer bölgesi talebi konusu görüşülmek üzere İçişleri Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- TEDAŞ 18. Bölge Müdürlüğü'nün, "Çorlu TM - Havaalanı DM E.N.H" güzergâhı Önerler Mahallesi içinde enerji nakil hattının geçtiği yol alanında iz bedelle irtifak hakkı tesisi talebinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- Çorlu Belediyesi yetki sorumluluğunda bulunan ve projelendirilen "Selfie Park" projesinde belirtildiği şekilde yap işlet devret yolu ile 2886 Sayılı D.İ.K hükümlerine göre kiralanması hususu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- Çorlu Belediyesinin hissedar olduğu, Önerler Mahallesinde bulunan bir parsele ait satış işlemi ile ilgili olarak Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt'a yetki verilmesi hususu oy birliğiyle kabul edildi.

- Yükseköğrenim bursu öğrenci sayısı ve burs bedeli belirlenmesi konusu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- Arşiv Müdürlüğünün 2023 fiyat güncellemesi konusu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün ücret tarifesi konusu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- Yapı Kontrol Müdürlüğünün ücret tarifesi konusu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- Plan ve Proje Müdürlüğünün ücret tarifesi konusu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

- İmar Komisyonu raporu maddeleri Meclis Üyesi Bilgehan Çağlar tarafından tek tek okundu ve oylanarak kabul edildi.

- İmar planı değişiklikleri görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN