Eyüpsultan'da faciaya ramak kala: Otomobil denize düştü

Eyüpsultan'a sürücüsünün park etmeye çalıştığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil denize düştü. Sürücünün son anda kapıyı açıp kendini dışarı atmasıyla olası bir facia önlendi.

İlginç olay İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Ayvansaray mevkiinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Murat G., 35 ABS 704 plakalı otomobilini park etmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini bir anda kaybetti.

9530526.jpg

Bu esnada kontrolden çıkan otomobil denize doğru ilerlemeye başladı. Kontrolü sağlayamayan Murat G. son anda kapıyı açıp kendini aracın dışına atarak kurtuldu. Otomobil ise denize düştü.

9530527.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak otomobilin denizden çıkarılması için çalışma başlattı.

9530528.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN