Giresun'da kar tatili | Giresun'da yarın okullar var mı?

Giresun'da kar tatili | Giresun'da yarın okullar var mı?

Giresun'da etkili olan kar yağışı sonrası vatandaşlar Giresun'da yarın okullar var mı sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...

Yoğun kar yağışının yaşandığı illerimizde yarın okula gidecek olan öğrenciler ve öğretmenler, okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Giresun'da da yoğun kar yağışı yaşanıyor. Peki Giresun'da yarın okullar tatil mi?

GİRESUN'DA KAR TATİLİ

Giresun'un Çamoluk ilçesinde kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Çamoluk Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışından dolayı tüm okullarda yarın yüz yüze eğitime bir gün süre ile ara verildiği belirtildi. Açıklamada, eğitim öğretime uzaktan eğitim sistemi üzerinden devam edileceği, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da bir günlüğüne idari izinli sayılacakları kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN