Görenler hayrete düştü! Tonlarca limonu dere yatağına döktüler

Görenler hayrete düştü! Tonlarca limonu dere yatağına döktüler

Adana'da görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Bahçede 30 kuruşa satıldığı belirlenen Enter Donat cinsi limonlar kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dere yatağına döküldü. Çevrede yaşayan vatandaşların iddiasına göre toplamda 20 ton limon atıldığı belirtildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde vatandaşlar dere yatağında görülen manzara karşısında hayrete düştü. Üreticinin tarlada 30 kuruşa satamadığı marketlerde ise kilosu 12.50 kuruş ila 9.90 TL arasında satılan Enter Donat cinsi tonlarca limonun dere yatağına döküldüğü görüldü. Deliçay limon çöplüğüne dönerken, çevrede limonu gören bazı vatandaşlar limonları toplayıp bedava mahallelerinde dağıtacaklarını aktardı. 3 Aralık tarihinde römorklarla döküldüğü belirlenen limonların kim veya kimler tarafından döküldüğü henüz bilinmezken çevredeki vatandaşların iddialarına göre 20 tona yakın limon döküldüğü belirtildi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN