Hatay Samandağ’a, Adana Büyükşehir Belediyesi destekli Eğitim Köyü

Hatay Samandağ’a, Adana Büyükşehir Belediyesi destekli Eğitim Köyü

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’daki depremzede vatandaşların sorunlarını geride bırakmaları için yoğun şekilde çalışırken, bir yandan da depremin ağır tahribat yarattığı diğer şehirlerde, yaraları sarma çalışmalarına katılmayı sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da Eğitim Köyü kurulmasına önemli destek verdi.

Depremin ardından Adana’da öncelikli yapılması gereken çalışmaları tamamlamasının hemen akabinde, çevre illere destek olan Adana Büyükşehir Belediyesi, komşu il Hatay’ın acılarını azaltması için çaba göstermeye devam ediyor.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki büyük depremin en fazla zarar verdiği şehirler arasında yer alan Hatay’ın Samandağ ilçesinde Adana Büyükşehir Belediyesi, gönüllü kurumlar ve hayırseverlerin desteğiyle Eğitim Köyü kuruldu.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan Eğitim Köyü’nün açılışına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar şunları söyledi:

“Hatay Samandağ’da 100. Yıl Atatürk Eğitim Köyünün açılışını Samandağ Belediye Başkanımız Refik Eryılmaz ve gönüllü kurumların temsilcileriyle gerçekleştirdik. Adana Büyükşehir Belediyesi, gönüllü kurumlar ve hayırseverlerin katkılarıyla kurulan eğitim köyünde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Depremin yaralarını hep birlikte saracak, bugünleri hep birlikte aşacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN