Hatay’da orman yangını: Müdahale ediliyor

Hatay’da orman yangını: Müdahale ediliyor

Hatay’ın Antakya ilçesinde başlayan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Uzunalıç Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bu sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangın, kısa sürede geniş bir alana yayılarak büyük bir tehlike oluşturdu.

Hatay’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor - 1

Yangının bildirilmesinin ardından Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, söndürme çalışmalarına hızla başladı. Bölgeye, yangının büyümesini önlemek ve kontrol altına almak için bir söndürme helikopteri ve çok sayıda arazöz sevk edildi.

Hatay’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor - 2

Alevlerin hızla yayılmasını önlemek amacıyla ekipler, bölgedeki çeşitli stratejik noktalardan yangına müdahale ediyor. Ormanlık alandaki yangının kontrol altına alınması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Hatay’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor - 3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN