Her iki partiden de aday gösterildi! Adayı resmen paylaşamadılar

Her iki partiden de aday gösterildi! Adayı resmen paylaşamadılar

Yerel seçimler yaklaşırken Denizli'de aynı ismi, iki parti birden aday gösterdi! 'Paylaşılamayan aday' yorumlarına sebep oldu...

Denizli'nin Güney ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nden belediye başkanı adayı olan Alaaddin İshak Gümüş, dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında sürpriz bir şekilde İYİ Parti'nin Güney Belediye Başkanı Adayı olarak ilan edildi.

İYİ PARTİ'DEN ADAY GÖSTERİLDİ

iyip.jpg

Daha önce BBP tarafından Güney Belediye Başkanı Adayı olarak duyurulan Alaaddin İshak Gümüş, İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında isminin açıklanmasıyla birlikte Meral Akşener'in yanında poz veren isimler arasında yer aldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde açıkladığı adaylar arasında BBP kökenli bir ismin bulunması ise dikkatleri üzerine çekti.

Alaaddin İshak Gümüş, daha önce BBP İl Başkanı İsmail Karateke ile birlikte görev yazısı alarak poz vermişti. Ancak şimdi İYİ Parti'den aday olarak ilan edilmesi, "Paylaşılamayan Aday" yorumlarına yol açtı.

Gümüş'ün BBP ile yollarını ayırmış olup olmadığına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmaması, siyasi çevrelerde merak konusu olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN