Hidroelektrik santralinde trafoda patlama: 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı

Hidroelektrik santralinde trafoda patlama: 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı

Sivas'ta bir hidroelektrik santralindeki trafoda meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybederken 3 işçinin de yaralandığı bildirildi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

Bugün saat 14.30 sıralarında, Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Kılıçkaya Hidroelektrik Santrali'nde bir patlama meydana geldi. Santralde elektrik kaçağı nedeni ile tamir ve bakım yapılırken, kısa devre sonucu trafoda yaşanan patlamanın ardından olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

DÖRT İŞÇİDEN BİRİ ÖLDÜ, ÜÇÜ YARALANDI

Patlamada işçilerden Ertuğrul Gazi Bozdağ (30) yaşamını yitirdi. Mevlüt Koç, Ertuğ Erbıyık ve Ramazan Tüylü ise yaralandı.

Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Mevlüt Koç'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN