Hırsızlığa gittiler, uyuşturucudan yakalandılar

Hırsızlığa gittiler, uyuşturucudan yakalandılar

Karaman'da daha önce çalıştığı MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar’a ait kuruyemiş eleme tesislerinde hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan Gökhan C. ve Harun Ü. , uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındı.

Karaman'da yaklaşık 10 gün önce ayrıldığı iş yerinden çuvallarla kuru yemiş çalan Gökhan C. ve arkadaşı Harun Ü. polis tarafından suçüstü yakalandı. Araçlarında da uyuşturucu ele geçirilen 2 şüpheli, 'hırsızlık' suçundan adli kontrolle serbest kalırken, 'uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu bulundurmak' suçlarından tutuklandı.

HIRSIZLIĞA GİTTİLER, UYUŞTURUCUDAN YAKALANDILAR

Gece saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi 5. Cadde'deki MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar’a ait kuruyemiş eleme tesislerinde meydana gelen olayda, bir fabrikadaki güvenlik görevlisi, kuru yemiş tesislerine gelen 2 kişinin durumundan şüphelenip polise ihbarda bulundu. Belirtilen adrese gelen polis, Gökhan C. ve arkadaşı Harun Ü.’yü içinde kuru yemiş bulunan çuvalları çalarken yakaladı.

2 kişi gözaltına alınırken araçlarında yapılan aramada 8.5 gram eroin, 1 fişek alüminyum folyoya sarılı fişek, 11 adet uyuşturucu hap, 6 parça uyuşturucu emdirilen kağıt, hassas terazi ve çok sayıda alüminyum folyo ele geçirildi.

ESKİ İŞYERİNİ SOYMAYA KALKTI

Polis, yaptığı incelemede Gökhan C.’nin daha önce kuru yemiş eleme tesislerinde çalıştığı ve yaklaşık 10 gün önce işten ayrıldığını saptadı.

2 kişi sevk edildikleri mahkemece ‘hırsızlık’ suçundan adli kontrolle serbest kalırken, ‘uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu bulundurmak’ suçlarından tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN