Hümeyra'nın şüpheli ölümü! 15 katlı binanın 5. katından 'düşmüş'

Hümeyra'nın şüpheli ölümü! 15 katlı binanın 5. katından 'düşmüş'

Kayseri'de 15 katlı bir binanın 5. katındaki balkondan düştüğü iddia edilen 30 yaşındaki mimar Hümeyra Çilsal, yaşamını yitirdi. Yetkililer Hümeyra'nın şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma başlattı.

Şüpheli olay, Melikgazi ilçesi Gülük Mahallesi Altay Sokak'taki bir binada 11.00 sıralarında meydana geldi. Hümeyra Çilsal'ın bilinmeyen bir nedenle balkondan düştüğü ve beton zemine çarpması sonucu ağır yaralandığı belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Çilsal'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Çilsal, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

yeni-proje-2-001.jpg

Çilsal’ın cenazesi, Kayseri Devlet Hastanesi morgundaki otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Argıncık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

yeni-proje-3-001.jpg
Hümeyra Çilsal

Diğer yandan Çilsal'ın bekar olduğu ve bir kurumda mimar olarak görev yaptığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN