Huzurevinde gıda zehirlenmesi: Hastaneye kaldırılan 33 kişiden...

Huzurevinde gıda zehirlenmesi: Hastaneye kaldırılan 33 kişiden...

Bolu'nun Gerede ilçesinde bir huzurevinde yaşayan yaşlılar akşam yemeğinin ardından ishal, kusma gibi şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. 33 kişiden 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi’ndeki Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 54 kişiden, önceki gün akşam yemeği yedikten sonra ishal, kusma ve mide bulantısı şikayeti görüldü.

İlk etapta 18 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle Gerede Devlet Hastanesi’ne ve Bolu şehir merkezindeki hastanelerde tedaviye alındı. Aradan geçen bir sürenin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanların sayısı 33’e yükseldi.

Yaşı 80’in üzerinde olan ve zehirlenmeyi daha ağır geçiren 4 kişi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Vatandaşların ishal ve kusma şikayetlerinin devam ettiği ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN