İBB'nin ekmeği 1.25'ten sattığını unutan Savcı Sayan: Ağrı'da ekmek 1.40 TL olacak, İBB örnek alsın

İBB'nin ekmeği 1.25'ten sattığını unutan Savcı Sayan: Ağrı'da ekmek 1.40 TL olacak, İBB örnek alsın

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı'da 210 gramlık ekmeği 1.40 TL'ye satacaklarını belirterek İBB'nin Ağrı Belediyesi'ni örnek alması gerektiğini söyledi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB'nin 250 gram ekmeği 1.25'ten sattığını unutan Savcı Sayan'a sosyal medyadan yanıt verdi.

210 gramlık ekmeği Ağrı'da 1.40 TL'ye satacaklarını belirten Belediye Başkanı Savcı Sayan, İBB'nin Ağrı Belediyesi'ni örnek alması gerektiğini söyledi. İBB Sözcüsü Murat Ongun ise İBB'nin 250 gram ekmeği 1.25'ten sattığını unutan Savcı Sayan'a hatırlatmak için sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadan yayınladığı videoda Türkiye'de en ucuz ekmeğin Ağrı'da olduğunu söyleyerek 210 gram ekmek fiyatının 1.40 TL'ye çekildiğini duyurdu.
'Ağrı'yı örnek alın'

Kamera karşısına geçerek açıklamada bulunan Sayan, İBB'ye seslenerek şunları söyledi:

"İstanbul'da belediye başkanı da inşallah Ağrı'yı örnek alır. Ekmeği daha da aşağı indirmek için çaba sarf eder. Milleti korkutmak, tedirginlik yaratmak için 4-5 liralık fiyatlardan bahsetmez. İstanbul Halk Ekmek eğer bizim maliyetlerimizde üretemiyorsa, biz ekmek üretip oraya gönderelim diyeceğiz ama ayıp olacak. Biz Ağrılı kardeşlerimizle 1,40 TL'den ekmek satışına devam edeceğiz. Herkese afiyet olsun. Ekmek bizim için kutsaldır."

İBB SÖZCÜSÜ: BU HESAPLA AĞRI BATAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun ise Savcı Sayan'a yanıt olarak yaptığı paylaşımda, "Ağrı'ya Halk Ekmek gönderelim de belediye zarar etmesin. Bu hesapla Ağrı batar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN