İlginç anlar! Yangında mahsur kalan kızı kurtarıp daha sonra sigara yaktı ve...

İstanbul Arnavutköy'de bir binanın çatısında çıkan yangında mahsur kalan şahıs, yan binadan çatıya çıkan kişi tarafından kurtarıldı. Kahraman vatandaş ise mahsur kalan genç kızı kurtardıktan sonra çatıda sigara yakarak itfaiye ekiplerini bekledi.

İstanbul Arnavutköy'de binada çıkan yangında mahsur kalan şahsı kurtaran kişi, sigara yakıp itfaiyeyi bekledi.

Arnavutköy Merkez Mahallesi Miray Sokak’ta bulunan bir binada dün saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Binanın çatı katı dairesinde elektrik kaynaklı çıktığı tahmin edilen yangın çatıya sıçradı. Çatıdan alevler yükselirken dairede olduğu öğrenilen bir kızı kurtarmak isteyen vatandaşlar, yan binanın çatısına çıkarak genç kızı daireden çıkarttı.

KURTARMA ANLARI KAMERADA

Ardından genç kız ve yanındakiler yan binanın çatısına geçerek yangından kurtuldu. Kurtarma anları cep telefonu kamerası tarafından görüntülenirken, genç kızı kurtaran vatandaşlardan birisi ise çatıda kalmaya devam etti.

SİGARA YAKIP İTFAİYEYİ BEKLEDİ

Çatıda kalan kişi cebinden çıkarttığı sigarayı yakarak ekipleri bekledi. İtfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasının ardından çatıda sigara içerek bekleyen kişi itfaiye sepetine bindirilerek aşağıya indirildi. İlginç anlar böyle görüntülendi.

Yangında herhangi can kaybı veya yaralanma olmazken ekiplerin çalışması sonucunda kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.