İlginç mesajın ardından evi ve şehri terk etti: 'Cinim odanda yaşıyorum'

İlginç mesajın ardından evi ve şehri terk etti: 'Cinim odanda yaşıyorum'

Sosyal medya hesabı üzerinden kendisine mesaj atan kişiye “İn misin cin misin?” sorusu soran kadın “Cinim odanda yaşıyorum” cevabını alınca korktuğu için hem evini hem yaşadığı şehri terk etti. Daha sonra kendisine mesaj atan kişiden şikayetçi olan ve “Kadınlara öylesine mesaj atarım şaka yapmak istedim korktu” savunması yapan erkeğe savcılık tarafından ‘huzur kaçırma’ suçundan soruşturma başlatıldı.

Ordu’nun Gölköy ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Ayşegül A. sosyal medya hesabından aldığı mesaj nedeniyle evini terk etti.

GENÇ KADINA ‘CİNİM ODANDA YAŞIYORUM’ MESAJI

Sabah’ta yer alan habere göre, Instagram’da kendisiyle tanışmak isteyen Ercan rumuzlu İbrahim S. genç kadına kendisiyle tanışmak istediğini söyledi ve cep telefonu numarasını paylaştı. Hesabına gelen mesaja şaşıran Ayşegül A. kendisine şaka yapıldığını düşünerek, “Kimle, benimle mi tanışacaksın? İn misin, cin misin?” diye sordu.

İbrahim S. ise yanıt olarak şakayla yaklaşarak “Evet cinim, odanda yaşıyorum” dedi. Aldığı mesajı gerçek olarak algılayan kadın hayatının şokunu yaşadı. Polise gideceğini söyledi. Karşı taraf ise şakayı devam ettirerek, “Polise söylesen onlar da beni göremez” diye karşılık verdi.

‘DAHA ÖNCE DE BU TARZ OLAYLARDAN KORKTUM’

Mesajla birlikte psikolojisinin alt üst olduğunu ve Ordu’dan İstanbul’a geldiğini belirten Ayşegül A, “Dona kaldım, bir ay önce de evimde muska bulmuştum. Evime girememiştim. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım” dedi.

Yaşadığı olay nedeniyle aşırı korktuğunu ve karşı tarafı engellediğini söyleyen Ayşegül A, “Daha önce de bu tarz şeylerden çok korktuğum için doktora gidip muayene de oldum. Sosyal medyada psikolojik olarak rahatsız edici kelimeler kullanması nedeniyle şikâyetçiyim” diyerek savcılığın yolunu tuttu.

‘BENİ CANLI GÖRMESİNİ İSTEDİM, VESVESE YAPTI’

İbrahim S. ise sosyal medya üzerinden öylesine kadınlara yazdığını belirterek, “Korktuğunu bilsem yazmazdım. ‘İn misin, cin misin’ diye sorunca odasında kaldığımı söyledim. Bilsem yapmazdım. Sonrasında özür diledim ve korkmaması için beni canlı kanlı görmesini istedim ama vesvese yaptı” diyerek kendisini savundu.

SAVCILIKTAN HUZUR KAÇIRMA SORUŞTURMASI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ilginç olayla ilgili “huzur kaçırma” suçundan soruşturma başlattı. Olayın genç kadının Ordu’da olduğu sırada geliştiğini belirten savcılık dosyayı Gölköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN