İmamoğlu son durumu paylaştı: Yarın hava nasıl olacak?

İmamoğlu son durumu paylaştı: Yarın hava nasıl olacak?

İstanbul'da 4 gündür süren kar yağışına ilişkin son durumu paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, megakentte yarın kar geçişleri yaşanabileceğini söyledi. İmamoğlu, ''Yarın itibariyle 5 günlük mücadeleyi vermiş olacağız. Bu kadar yoğun bir kar ortamında İlk defa hemşehrilerimizle senkronize bir uyum gösterdik. Bu uyumu görmeme duymama kabiliyeti gelişmiş ve sadece kötü yorum konusunda kendini geliştirmiş dillere de allah yardımcıları olsun diyorum'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun kar yağışının ardından İstanbul'daki son durum hakkında AKOM'dan açıklama yaptı. İmamoğlu, yarın da aralıklarla kar yağışı geçişleri beklendiğini söyledi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Yarın da ara geçişlerle kar yağışı gözüküyor. Bu akşam buzlanma söz konusu olacak. Bu gece, sabaha karşı buzlanmaya dönük tuzlama işlemi yapılacak.

39 ilçenin bugün ve yarın ortaya koyacağı performans önemli. Bizim ekiplerimiz kendi sorumluluk alanlarını bitirdikten sonra, tüm ilçelerimize katkı sunacaklarını söylemek isterim.

Yarın itibariyle 5 günlük mücadeleyi vermiş olacağız. Yaklaşık 35 yıllık İstanbul deneyimimde bu kadar yoğun bir karın yaşandığı ortamda ilk defa hemşehrilerimizle senkronize bir süreç yönetildi.

Bu uyumu görmeme duymama kabiliyeti gelişmiş ve sadece kötü yorum konusunda kendini geliştirmiş dillere de allah yardımcıları olsun diyorum. Tüm vatandaşlarımıza minnet duyuyorum.

39 ilçe belediyemize, on binlerce emekçiye teşekkür ediyorum. AKOM'u da başarısından dolayı tebrik ediyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN