BUDO'nun yarınki tüm seferleri iptal

BUDO'nun yarınki tüm seferleri iptal

Etkili olan lodos sebebiyle bugün İstanbul'daki bazı vapur seferleri ile İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İptal olan seferler, kurumların internet sitesinde açıklanırken, BUDO'nun yarınki tüm seferlerinin iptal olduğu bildirildi.

Marmara Bölgesi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. İstanbul Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Üsküdar-Aşiyan, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferlerinin hava muhalefeti (lodos) sebebiyle yapılamadığı bildirildi.

İDO'nun internet sitesindeki duyuruda da 08.30 kalkışlı Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 08.30 kalkışlı Bandırma-Yenikapı-Kadıköy ve 11.15 kalkışlı Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

BUDO'NUN 16 SEFERİ İPTAL

BUDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre ise, saat 13.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 14.00'teki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ile 15.25'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferi yapılamayacak.

BUDO'nun Bursa ile İstanbul arasında yarın gerçekleştirilecek 08.00 ila 19.30 saatlerindeki 16 deniz otobüsü seferinin de iptal edildiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN