İstanbul'da geri dönüşüm deposunda yangın

İstanbul'da geri dönüşüm deposunda yangın

Küçükçekmece’de bir geri dönüşüm deposunda yangın meydana geldi. Alevler itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürülürken, olayda ölen veya yaralanan olmadı.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Çamlıca Sokak’ta bulunan, geri dönüşüm deposu olarak kullanılan 2 katlı binada, saat 00.30 sıralarında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede binayı sararken, yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

1-009.jpg

ÇIKIŞ NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Çıkan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Binada soğutma çalışmaları yapılırken, yangında ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Ekipler yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN