İstanbul'da kadın cinayeti: Katledip intihar etti

İstanbul'da kadın cinayeti: Katledip intihar etti

Türkiye'de giderek artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da A.U. isimli kadın aynı iş yerinde çalıştığı erkek tarafından katledildi. Fail daha sonra aynı silahla intihar etti.

İstanbul Başakşehir'de, bir tekstil atölyesinde çalıştığı kaydedilen A.U. isimli kadın, aynı iş yerinde çalıştığı erkek tarafından silahla katledildi. Zanlı daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.

Silah seslerini duyan çevre sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, A.U'yu hastaneye kaldırdı. Başından yaralanan zanlının, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki A.U.'nun ise doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Olay ile ilgili polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun verilerine göre, 2023 mart ayında erkekler tarafından 23 kadın öldürüldü, 19 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN