İstanbul’da korku dolu anlar! Bir caminin minaresi koptu: O anlar saniye saniye kaydedildi

İstanbul’da korku dolu anlar yaşandı! Bir caminin minaresinin kopmasıyla beraber minare aniden yan taraftaki binaya çarparak yere düştü. Bölgede büyük panik yaşandı. Bölgedekiler o anları saniye saniye kaydetti. İşte o anlar...

Esenyurt'ta bir cami minaresinde gerçekleştirilen güçlendirme çalışması sırasında yaşanan olayda, vinç yardımıyla bağlanan halatın çıkması sonucu minarenin petek ve külah kısmı bir binaya çarparak zemine düştü.

Esenyurt’ta onarım yapılan minarenin petek ve külah kısmı halatın kopması sonucu zemine düştü

Olay, Esenyurt'un Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin Camii'nin minaresinde meydana geldi. Minarede yapılan onarım çalışmaları sırasında, şerefenin üst kısmı halatın çıkması sonucu binanın yanındaki yapıya çarparak yere indi. Olayın duyulması üzerine vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Polis ve zabıta ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini aldı ve bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirdi.

Vinç sahibi olduğunu iddia eden bir kişi, basın mensuplarının olayı görüntülemesini engellemeye çalıştı. Ancak polis ekiplerinin araya girmesiyle şahıs bölgeden uzaklaştırıldı. Olay anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Şans eseri olayda yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, ciddi maddi hasar meydana geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN