İstanbul'da meydana gelmişti! Tanker patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti: Patlama anı saniye saniye kaydedildi

İstanbul'da meydana gelmişti! Tanker patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti: Patlama anı saniye saniye kaydedildi

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde meydana gelen tanker patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti! Yakıt tankerinin patlama anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Ataşehir'de bugün saat 11.00 sularında meydana gelen trajik bir olayda, Ferhatpaşa Mahallesi Samandıra Caddesi'ndeki bir dinlenme tesisinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan bir akaryakıt tankeri patladı.

Yangın sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, patlamanın sebebini araştırmak üzere 3 şüpheli gözaltına alındı.

PATLAMA ANI KAMERADA

Ayrıca, tankerin patlama anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, tankerin üst kısmında çalışma yapan 2 kişinin aniden bir patlama ile sarsıldığı ve panik içinde kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN