İstanbul'da yılbaşında 11 bin 940 sağlık personeli görevde

İstanbul'da yılbaşında 11 bin 940 sağlık personeli görevde

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, yılbaşı gecesinde İstanbul’da kesintisiz sağlık hizmeti sunulabilmesi için 11 bin 940 sağlık personelinin görev alacağını açıkladı.

Doç. Dr. Güner, yaptığı açıklamada, kentte olası sağlık ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilmek için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Güner, İstanbul genelinde 2 bin 317 hekim, 5 bin 812 hemşire ve toplamda 11 bin 940 sağlık personelinin yılbaşı gecesi görev başında olacağını söyledi.

Ayrıca, acil yardım çağrılarına cevap verebilmek için 495 ambulansın da hazır olacağı ifade edildi.

Sağlık çalışanlarının yılbaşı gecesinde de büyük bir özveriyle görevlerini yerine getireceklerini belirten Doç. Dr. Güner, "Her özel günde olduğu gibi, sağlık çalışanlarımızın bu fedakarlığı, toplumumuzun sağlığı için taşıdığımız sorumluluğun en önemli göstergesidir" dedi.

İstanbul halkına yeni yıl dileklerini de ileten Güner, "Herkesin yeni yıl coşkusunu güvenle yaşayabilmesi için bizler görevimizin başındayız" diyerek, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN