İstanbulkart kampanyası! O firma duyurdu: 75 TL yükleyene…

İstanbulkart kampanyası! O firma duyurdu: 75 TL yükleyene…

İstanbulluların ulaşımda kullandığı İstanbulkart hakkında yeni bir kampanya duyuruldu. Kampanyaya katılanlar uygulamayı yükleyerek ücretsiz Starbucks kahve içebilecek. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım kartı İstanbulkart, sadece ulaşımda kullanılmıyor. Anlaşmalı firmalarla para transferinin entegre edildiği İstanbulkart, belediye tuvaletlerinde, İSPARK'ta, müze ve ören yerlerinde kullanılabilmesi ve Migros ve Şok gibi marketlerde alışveriş imkanı sunmasıyla da gündeme gelmişti.

Bu tür işbirliklerine son eklenen ise Starbucks oldu.

BİR BÜYÜK BOY İÇECEK İKRAM

Firmadan duyurulan kampanyaya göre Starbucks Mobil’i ilk defa indiren kullanıcılar İstanbulkart ile 75 TL bakiye yükledikleri takdirde 1 tall boy (büyük boy) içeceği ücretsiz alabilecekler. Halihazırda Starbucks Mobil’i kullananlar ise kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ağustos 2023 olarak duyuruldu.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi şu şekilde:

Kampanya 2 Haziran 2022 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için Starbucks mobil uygulamasını ilk defa indirmiş olmak ve İstanbulkart ile 75 TL ve üzeri bakiye yüklemek gereklidir.

Starbucks mobil uygulamasını ilk defa indiren ve İstanbulkart ile 75 TL ve üzeri bakiye yükleme işlemine özel 15 yıldız = 1 küçük boy (tall) kahve hediye edilmektedir.

Halihazırda Starbucks uygulamasını kullanan misafirler ‘Hoş Geldin (15 yıldız)’ kampanyasından faydalanamamaktadır.

Starbucks uygulamasındaki ‘Para Yükle’ seçeneğinden İstanbulkart seçilerek verilen talimat, NFC teknolojisine sahip cihazlarda İstanbulkart telefonun arkasına dokundurarak aktifleştirebilir.

Starbucks cüzdana aktarılan bakiyelerin iadesi yoktur ve yalnızca Starbucks mağazalarında kullanılabilmektedir.

İstanbulkart üzerinden Starbucks Card oluşturmak için İstanbulkart kullanıcısı olmak gereklidir.

‘Yıldız’ hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştikten sonra 24 saat içerisinde Starbucks hesabına yüklenecektir. Yüklenen yıldızlar Starbucks hesabında görülebilir.

Kazanılan ‘Hoş Geldin Yıldızları’ 2 yıl süreyle geçerlidir.

Kampanya seçili mağazalarda geçerlidir. Sabiha Gökçen, Antalya Havalimanı HMSHost Starbucks mağazaları kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan yararlanılabilecek mağaza listesi için https://www.starbuckscardtr.com/stores linki ziyaret edilebilir.

Yüklenen yıldızlar Starbucks Mobil üzerinden yapılacak ödemelerde kullanılabilir.

Starbucks kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN