İstanbullular dikkat! Sakın güneşli havaya aldanmayın! Meteoroloji uyardı: Gündüz güneşli, akşam...

İstanbullular dikkat! Sakın güneşli havaya aldanmayın! Meteoroloji uyardı: Gündüz güneşli, akşam...

Bir sıcak bir soğuk devam eden havanın aldatıcılığına kanmayın! Meteoroloji kaynaklarından Kerem Ötken, İstanbulluları uyardı. Sakın güneşli havaya aldanmayın! Bugün İstanbul hava durumu nasıl olacak? Gündüz güneşli, akşam...

Şubat ayının ortalarından bu yana bir sıcak bir soğuk devam eden hava bu kez tam hastalık havasına dönüşecek. Meteoroloji paylaşımlarında bulunan Kerem Ökten İstanbullular için önemli bir duyuru yaptı.

TAM HASTALIK HAVASI

Tam hastalık havası diyerek uyaran Kerem Ökten, İstanbul’un bu gece 6 derece olduğu bilgisini paylaştı. Havaların sıcaklığına aldanarak hareket etmeyin. Meteoroloji paylaşımında bulunun Ökten gündüz güneşli olan havanın akşam soğuk olacağını ve sıkı giyinilmesi gerektiğini paylaştı.

Meteoroloji paylaşımlarında bulunan Kerem Ökten, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “İstanbul bu gece 6 derece. Tam hastalık havası. Gündüz güneşli akşam soğuk. Sıkı giyinmek lazım...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN