İstanbullular dikkat! Şile'de plajlar adeta mikrop saçıyor

İstanbullular dikkat! Şile'de plajlar adeta mikrop saçıyor

İstanbul'da denize girenler dikkat! Şile'de plajlar resmen mikrop saçıyor! Manzarayı görenler neye uğradığını şaşırdı! Çöp yığınına dönen plajdan görüntüler...

Yükselen hava sıcaklıkları ve Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Şile plajlarına akın etti. Ancak serinlemek amacıyla denize girmek isteyen tatilciler, karşılaştıkları manzara karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Şile plajları, adeta bir çöp yuvasına dönmüş durumdaydı ve bu durum, vatandaşların sağlığını tehdit ediyordu.

Plajlarda biriken çöpleri temizleyen belediye ekiplerinin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Bu eksiklik, plajın çöp yığınına dönmesine sebep oldu ve vatandaşların tepkisini çekti. Tatilciler, sağlıklı ve temiz bir ortamda denize girmek istediklerini belirterek duruma tepki gösterdi.

sile-2.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN