İstanbul'un en büyük otogarında kaza! İki otobüs böyle çarpıştı: Kaza anı kamerada

İstanbul'un en büyük otogarı olan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kaza! İki otobüsün çarpışması anbean kameralara yansıdı.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda meydana gelen bir kaza, büyük panik yarattı. Perondan çıkmak üzere geri manevra yapan bir otobüs ile seyir halinde olan başka bir otobüsün çarpışması sonucu bir muavin hafif şekilde yaralandı.

Olay, dün sabah saatlerinde gerçekleşti. 17 AEJ 934 plakalı otobüs, perondan çıkarken geri manevra yaparken, Muş'a gitmek üzere olan 34 FPV 991 plakalı başka bir otobüsle çarpıştı.

Çarpışma sonucunda otobüslerde bulunan yolcular büyük bir panik yaşarken, olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, 17 AEJ 934 plakalı otobüsün muavini hafif şekilde yaralanırken, yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN