İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Kırkpınar: 6. yaşımızı iktidarda kutlayacağız

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Kırkpınar: 6. yaşımızı iktidarda kutlayacağız

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’nin kuruluşunun 5. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kırkpınar mesajında “6. yaşımızı iktidarda kutlayacağız” dedi. Kırkpınar, Erzurum'da 5 binden fazla üye sayısına ulaştıklarını belirterek, her geçen gün üye sayılarının arttığını ifade etti.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, İYİ Parti’nin kuruluşunun 5. yılı nedeniyle yayımladığı mesajda, partilerinin 5 yıl gibi kısa bir sürede iktidara en yakın parti konumuna geldiğini söyledi. İYİ Parti’nin, Genel Başkanları Meral Akşener’in çabaları ve teşkilat mensuplarının samimi gayretleriyle yükseldiğini belirten Kırkpınar, “Vatandaşımıza umut olmak için çıktığımız bu yolda geldiğimiz bu noktada en büyük pay sahibi kuşkusuz Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener’e aittir." diye konuştu.

"CESURLAR HAREKETİNİN İÇİNDE YER ALDIK"

Siyasetin sorumluluk ve ciddiyet gerektirdiğine dikkat çeken Kırkpınar sözlerini şöyle sürdürdü:

Makam mevki peşinde olmadığını sadece memleketin menfaatleri doğrultusunda, her türlü baskıya, iftiraya, hakarete rağmen yılmadan, yorulmadan çalışan, her faninin reddedemeyeceği makamı mevkiyi elinin tersiyle iten, Liderimiz Meral Akşener her türlü takdiri hak etmektedir. Bizde kendisiyle birlikte bu yola çıkarken tek bir şey düşündük, o da çocuklarımızın, torunlarımız geleceğiydi. Siyaset sorumluluk gerektiren bir iştir, bunu bir vatan millet meselesi olarak görüp, “ söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır.” anlayışıyla, Cesurlar hareketinin içinde yer aldık.

"2023 SEÇİMLERİ SONRASINDA İNŞALLAH İYİ BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ"

"Bu gün ne mutlu bize ki Erzurum’da 5 binden fazla üye sayısına ulaştık. Sayımız her geçen gün artıyor" diyen Kırkpınar, "Yapılan anketler gösteriyor ki 2023 seçimlerinde Erzurum’da birinci parti konumundayız. 5 yıl gibi kısa bir sürede bu noktaya gelmek, her babayiğidin harcı değildir. Şimdi kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Hiçbir fitneye mahal vermeden, birlik ve beraberlik içesinde bu süreci de tamamlayacağız. Biz partimizin adı gibi, İYİ olmak zorundayız, İYİ düşünmek zorundayız, İYİ’lik yapmak zorundayız. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabretmelerini istiyoruz. 2023 seçimleri sonrasında İnşallah İYİ bir Türkiye’ye uyanacağız. Çok az kaldı" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN