İYİ Partili Dikbayır: Sakarya'da suya yapılan zammı iptal edin

İYİ Partili Ümit Dikbayır, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye seslenerek ''Su faturalarına yaptığınız %50 zammı iptal edin'' çağrısında bulundu.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye çağrıda bulundu.

Dikbayır, ''Sakaryalı hemşehrilerim adına, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce’ye açık çağrımdır'' diyerek paylaştığı videoda ''Geçtiğimiz ay suya yüzde 50 zam yaptınız. Bu zam haksız kanunsuz ve hukuksuzdur'' dedi. Ümit Dikbayır ''Su faturalarına yaptığınız yüzde 50 zammı iptal edin'' çağrısında bulundu.

"SU FATURASI ZAMMINI İPTAL EDİN"

İYİ Parti Sakarya Miletvekili Ümit Dikbayır ''Yaptığınız bu zamda Sayıştay'ın görüşü bile yoktur. Ayrıca her ay faturalara 1 m3 su bedeli karşılığında bakım onarım ücreti fatura etmektesiniz. Buda kanuna aykırı buda usulsüzdür. Bu yöntemle Sakarya halkının cebinden 7.5 milyon yılda 90 milyon haksız para tahsil ediyorsunuz. Kendi şehrimin belediyesini mahkemeye vermek istemiyorum. Sizden talebim suya yaptığınız bu zammı geri almanız ve kestiğiniz faturalarda bu bakım onarım bedelini tamamen kaldırmanızdır' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN