İzmir Büyükşehir'de devir teslim: Soyer'den Tugay'a zeytin fidanı hediyesi

İzmir Büyükşehir'de devir teslim: Soyer'den Tugay'a zeytin fidanı hediyesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Cemil Tugay, görevi Tunç Soyer'den devraldı. Soyer ise Tugay'a tebriklerini ilerek bir zeytin fidanı hediye etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Cemil Tugay, görevi önceki başkan Tunç Soyer'den devraldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan devir teslim töreninde Tugay, partililerle bir araya geldi. Tugay, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yoğun bir mücadele verdiklerini ve halkın beklentilerini doğru anlamaya çalıştıklarını belirtti.

9014026.jpg

Tugay, seçimlerde İzmir genelinde zafer elde ettiklerini ve halkın kendilerine inandığını gösterdiğini dile getirerek, "Ama aynı zamanda bizlere bir kredi açtılar. Önümüzdeki dönemde hiç hata yapmadan çalışmamızı istiyorlar. Bizden beklenenin ve sorumluluğumuzun farkındayız. İnsanlarımızın yaşadığı o ağır sorunların farkındayız. Bu nedenle halkımızın yanında olacak, sorun neredeyse orada olacağız." ifadelerini kullandı.

SOYER'DEN ZEYFİN FİDANI

Daha sonra Tugay, partililerle birlikte Egemenlik Evi binasına yürüyerek başkanlık makamını devraldı. Burada düzenlenen törende Tunç Soyer'den görevi devralan Tugay, Soyer'e hizmetleri için teşekkür etti ve sorumluluklarının arttığını belirtti.

9014027.jpgİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay

Öte yandan, Tunç Soyer de konuşmasında, Türkiye'nin yerel yönetimler üzerinden dönüşeceği düşüncesiyle siyaset yaptığını ve İzmir'de en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurguladı. Soyer, halkın hakimiyetinin bir kez daha gösterildiğini ve yerelden dönüşümün ilk adımının atıldığını belirterek, Tugay'a ve ilçe belediye başkanlarına tebriklerini iletti ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Soyer, Tugay'a bir zeytin fidanı hediye ederek, makam odasında yetiştirmesini temenni etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN