İzmirlilerin en sevdiği market İZMAR büyümeye devam ediyor. Üçüncü şube müjdesi o ilçeye verildi! Halk sağlıklı ve ucuz alışverişe bir adım daha yaklaşıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlere erişimi kolaylaştırmak için hayata geçirdiği sosyal dayanışma marketi İZMAR’ın yeni şubesini Gaziemir’de açmaya hazırlanıyor. İlk günden bu yana halkın büyük ilgisini gören İZMAR, tanzim satış anlayışını günümüz koşullarına uyarlayarak kent genelinde yaygınlaştırılıyor.
İZMAR HALKTAN TAM NOT ALDI
İlk olarak Karabağlar Bozyaka ve Menemen Ulukent’te faaliyete geçen İZMAR marketleri, uygun fiyat politikası ve kaliteli ürün seçenekleriyle kısa sürede İzmirlilerin alışverişteki ilk tercihlerinden biri haline geldi. Gıda maddelerinden temizlik ürünlerine, süt ürünlerinden içme suyuna kadar geniş ürün yelpazesi sunan İZMAR, sosyal belediyeciliğin yeni örneği olarak dikkat çekiyor.
GAZİEMİR’DE KAPILARINI AÇACAK
İZMAR’ın üçüncü noktası olarak belirlenen Gaziemir, yeni nesil sosyal dayanışma market modelinin kent genelinde ne kadar benimsendiğini gösteriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZTARIM AŞ tarafından yürütülen proje, temel ihtiyaç ürünlerini kar amacı gütmeden, doğrudan halka sunmayı amaçlıyor.
KALİTELİ ÜRÜN, UYGUN FİYAT
Market raflarında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi üretimi olan süt, yoğurt, et, tereyağı, ekmek ve doğal kaynak suları gibi ürünler yer alıyor. Ürünlerin piyasadaki eşdeğerlerine göre en az yüzde 25 daha ucuz olduğu belirtiliyor. Böylece hem sağlıklı hem de ekonomik alışveriş yapmak mümkün hale geliyor.
SAĞLIKLI TÜKETİM ÖNCELİK
Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, uygun fiyatlı ürünlerin sağlıklı koşullarda üretilmesinin temel şart olduğunu vurgularken, İZMAR’ların yalnızca birer market değil, aynı zamanda halk sağlığına yönelik bir kamusal hizmet olduğunu belirtti. Tugay, “Bizim amacımız öncelikli olarak insanlara uygun fiyatla ürün sunmak ama mutlaka sağlıklı olmasını şart koşuyoruz. İzmir, sağlıklı üretimin, sağlıklı tüketimin, sağlıklı gıdanın merkezi olacak” dedi.
Başkan Tugay, uygun fiyatların altını çizerken şöyle konuştu: "Kendi kaynaklarımızdan ürettiğimiz suları bu marketlerde piyasanın yarı fiyatına satıyor olacağız. Marketlerimizde İZTARIM’ın Bayındır’daki fabrikasında üretilen İZMAR markalı yoğurt, tereyağı gibi ürünler olacak. Daha sonra diğer şarküteri ürünleri de üretilmeye devam edilecek. Sağlığından, güvenliğinden hiçbir şüphe etmeden ve piyasada satılan eşdeğerlerinden en az yüzde 25 daha uygun fiyatlı olacak şekilde bu ürünleri marketlerimizde bulacaksınız”
TANSAŞ GELENEĞİNDEN İLHAMLA
İzmirlilerin geçmişte büyük ilgi gösterdiği Tansaş ruhunu yeniden canlandırmayı hedefleyen İZMAR, modern kent yaşamının ihtiyaçlarına uygun biçimde yeniden tasarlandı. Her gelir grubundan vatandaşın sağlıklı gıdaya erişimini amaçlayan model, ihtiyaç duyulan her mahallede şube ya da mobil market aracıyla hizmet verecek.