Kadın cinayetleri bitmiyor! Eski eşini bıçaklayarak öldürdü

Kadın cinayetleri bitmiyor! Eski eşini bıçaklayarak öldürdü

Aydın'da Celal Taşkıran, 32 yıl önce ayrıldığı eski eşi Yeter Zorba’yı bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından polisi arayan zanlı suçunu itiraf etti.

Celal Taşkıran, 1972 yılında evlendiği Yeter Zorba ile 1991 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Boşandıktan sonra Almanya’ya giden Yeter Zorba, her yıl Türkiye’ye geldiğinde Taşkıran'ın Didim'deki evinde kaldı. Yeter Zorba, kısa bir süre önce geldiği evde iddiaya göre akşam saatlerinde eski eşi ile tartıştı, Celal Taşkıran eski eşini bıçakladı.

POLİSİ ARAYARAK KENDİNİ İHBAR ETTİ

Celal Taşkıran olaydan sonra polisi aradı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yeter Zorba’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Zorba’nın cenazesi olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp’a gönderildi.

Celal Taşkıran ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Taşkıran suçunu itiraf ederek, her geldiğinde eski eşiyle sürekli kavga ettiklerini bu nedenle öldürdüğü itiraf etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN