Kadına şiddet bitmiyor! Uyurken eşinin bıçaklı saldırısına uğradı

Kadına şiddet bitmiyor! Uyurken eşinin bıçaklı saldırısına uğradı

Aksaray'da, Sevgül U. isimli kadın uyuduğu sırada evli olduğu Ramazan U.'nun bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunda bıçağın kırılan bölümünün saplı kaldığı kadın hastaneye kaldırıldı, Ramazan U. ise gözaltında.

İddiaya göre, Ramazan U., henüz bilinmeyen nedenle evde uyuyan eşi Sevgül U.'ya mutfaktan aldığı bıçakla saldırdı. Kolundan 1 ve göğsünden aldığı 3 bıçak darbesiyle uyanan Sevgül U., çığlık atarak komşularından yardım istedi. Kadının bağırmasını duyan komşuları da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

BIÇAK KIRILIĞ VÜCUDUNDA KALMIŞ

Sevgül U., ihbarla eve gelen ekipler tarafından eşinin elinden kurtarıldı. Sağlık görevlilerince ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sevgül U.'nun, röntgen çekilmesi sonucu, bıçağın kırılıp vücudunda saplı kaldığı anlaşıldı. Ameliyata alınan kadının hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Ramazan U. da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN