Kadınların fotoğrafını çekerken yakalanan 'otobüs sapığı'ndan pişkin savunma: Gözümüz kayıyor

İstanbul Ataşehir’de belediye otobüsünde kadınların fotoğrafını çekerken yakalanan şahıs pişkin savunmasıyla 'pes' dedirtti. "Gözümüz kayıyor, böyle giyinmenizi kınıyorum" diyen kişi karakola götürüldü.

İstanbul'daki bir otobüste çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Erkek bir yolcunun, kadınların fotoğrafını çekerken yakalandığı kaydedildi.

Kadınların fotoğraflarını gizlice çektiği görülen şahıs, telefonunu isteyenlere karşı çıktı. Telefonunu vermekte direten sapık "Siliceğim şimdi tamam ama özür diliyorum" dedi.

yeni-proje-82.jpg

ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARI SİLERKEN TEPKİ GÖSTERDİ

Bu sırada yolculardan biri otobüs şoförüne seslenirken "Durdur aracı polis çağır" dedi. Bunun üzerine iyice panik yapan sapık, çektiği fotoğrafları tek tek silmeye başladı.

'GÖZÜMÜZ KAYIYOR' DİYEREK SAVUNDU

"İki tane bacak gördünüz diye mi oluyor bunlar. Sapık, senin kızın da olabilir" diye bir kadının tepki göstermesi üzerine sapık yolcu, "Ayıp ama böyle giyinmesini ben kınıyorum. Gözümüz kayıyor" diyerek üste çıkmaya çalıştı.

Bunun üzerine yolcular daha da sinirlenirken "Sana mı soracağız" diyerek tepkisini sürdürdü.

İETT otobüsündeki sapık karakola götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN