Kahramanmaraş Valiliği: Yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 10 mahallede sürecek

Kahramanmaraş Valiliği: Yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 10 mahallede sürecek

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde bina yıkımlarının ve enkaz kaldırma çalışmalarının yarın 10 mahallede sürecek.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde bina yıkımlarının ve enkaz kaldırma çalışmalarının yarın 10 mahallede süreceğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlatılan çalışmaların Onikişubat ilçesinde Ağcalı, Çukurhisar, Ilıca, Yolyanı, Yusuflar, Orhangazi, Hacı Bayram Veli, Mimar Sinan ve Oruç Reis ile Dulkadiroğlu ilçesinde Erkenez Mahallesi'nde devam edeceği belirtildi.

Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde acil yıkım kararı bulunan binalardan 24'ü yarın yıkılacak. İki ilçedeki yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarına bina sakinleri istedikleri takdirde refakat edebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN