Kaldırımda gelen feci ölüm! Kırmızı ışıkta geçen TIR dehşet saçtı

Kaldırımda gelen feci ölüm! Kırmızı ışıkta geçen TIR dehşet saçtı

İzmir'de, kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen TIR dehşet saçtı. Önce taksiye çarpan TIR daha sonra kaldırımda yürüyen yayaların üzerine devrildi. TIR'ın altında kalan 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Korkunç kaza, saat 13.30 sıralarında Kınık- Bergama karayolu Hastane Kavşağı'nda meydana geldi. Kınık'tan Bergama yönüne giden Murat Soydan yönetimindeki 10 ABS 837 plakalı TIR, kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ramazan Çınar yönetimindeki 35 AH 010 plakalı taksiye çarptı.

KALDIRIMDAKİ YAYALARIN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Savrulan sunta yüklü TIR, hastaneye gitmek için kaldırımda yürüyen Özgür Aydemir (40) ile yanındaki arkadaşı Erol Yılmaz'ın (43) üzerine devrildi.

taksiye-carpan-tir-kaldirimdaki-yayalarin-uzerine-devrildi-2-olu-5-yarali-7549-dhaphoto15.jpg

Kazada, restoran işletmecisi olan Özgür Aydemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Bergama Cemevi Gasilhane görevlisi, evli ve 2 çocuk babası Erol Yılmaz yaşamını yitirdi. Taksi şoförü Ramazan Çınar ile aracındaki yolculardan Zehra Şahinoğlu, kardeşi Numan Şahinoğlu ve TIR şoförü Murat Soydan yaralandı.

taksiye-carpan-tir-kaldirimdaki-yayalarin-uzerine-devrildi-2-olu-5-yarali-7549-dhaphoto9.jpg

Bu sırada tesadüfen bölgeden geçerken kazayı görüp yaralıların yardımına koşan Emine Bayer de ayağının kayması sonucu düşüp, kolunu kırdı. 

1 YARALININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar gelen ambulanslarla Bergama Necla- Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralılardan Numan Şahinoğlu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi.

taksiye-carpan-tir-kaldirimdaki-yayalarin-uzerine-devrildi-2-olu-5-yarali-7549-dhaphoto12.jpg

Kaza nedeniyle kapanan karayolu, araçların çekilmesinin ardından yaklaşık 3 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN