Kamyon lastiği bomba gibi patladı: 'Gerçekten korku verici bir andı'

Rize'de bir sanayi sitesi yakınlarında hareket halindeki kamyonun lastiği bomba gibi patladı. Olayda bir otomobil hasar görürken 3 iş yerinin camları kırıldı. Olayı anlatan kamyon şoförü, "Lastik, bomba patlar gibi patladı ve yanından geçtiğim araca zarar verdi. Gerçekten korku verici bir andı." dedi.

Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir sanayi sitesi yakınlarında kamyon lastiği bomba gibi patladı. Lastiğin patlamasıyla oluşan basınç nedeniyle park halindeki otomobil hasar görürken, 3 iş yerinin camları kırıldı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"GERÇEKTEN KORKU VERİCİ BİR ANDI"

Kamyon şoförü Hamit Gül, "Kamyonumdaki başka bir sorunu tamir ettirmek için sanayiye girdim. Arka lastiğimin balon çıkardığını fark edemedim. Aracımın tamirini yaptırmak için dükkan aradığım sırada aniden lastik, bomba patlar gibi patladı ve yanından geçtiğim araca zarar verdi. Gerçekten korku verici bir andı. Fark etmeden karşı tarafa zarar verdik. Zarar gören araç ve iş yerleri sahiplerinden özür diliyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN