Kanlı elleriyle hiçbir şey olmamış gibi izledi

Kanlı elleriyle hiçbir şey olmamış gibi izledi

Denizli'de çocukluk arkadaşını öldüresiye bıçaklayan zanlı, çağırdığı ambulansta müdahale edilen arkadaşını hiçbir şey olmamış gibi izledi. Elleri kanlı şekilde bekleyen zanlı, ekiplerin sıkıştırması sonucu suçunu itiraf etti.

İddiaya göre, gece geç saatlerde dışarıda oturan İmdat Köse ile Süleyman Zeren arasında sözlü tartışma meydana geldi. Zeren, eve giderek ekmek bıçağını aldı. Öfkeli bir şekilde olay yerine gelen Zeren, İmdat’ı ense, koltuk altı ve sırtından bıçakladı.

AMBULANS ÇAĞIRDI

Olayın ardından Zeren pişman olarak arkadaşının koluna girip 50 metre aşağıdaki camiye götürdü. İmdat’ın çok fazla kan kaybetmesi sonucu Zeren 112’yi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

aw314167-02.jpg

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ KANLI ELLERİYLE İZLEDİ

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık görevlileri Köse’ye ambulansın içerisinde ilk müdahale ederek kanını durdurmaya çalışırken, Zeren ise ambulansın yanında elleri kanlı bir şekilde arkadaşının tedavi edilmesini izledi.

POLİS SIKIŞTIRINCA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Ardından olay yerine gelen polis ekiplerine olayı görmediğini ve arkadaşını kanlar içinde bulduğunu söyleyen Zeren, ekiplerin sıkıştırması sonucu suçunu itiraf etti. Polis ekiplerine soğuk kanlı bir şekilde cevap vererek bıçağı attığı bölgeyi gösteren Zeren, üzerinin aranmasını sonucu ekip aracına bindirildi.

aw314167-05.jpg

KENDİSİNİ BIÇAKLADIĞINI SÖYLEMEDİ

Sağlık görevlileri İmdat Köse’ye yaptığı müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırırken, İmdat’ın arkadaşının kendisini bıçakladığını söylememesi ise dikkatlerden kaçmadı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri ise olayın gerçekleştiği yerde ve bıçakta incelemelerini gerçekleştirdi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN