'Kaputta kedi var' notu hayatını kurtardı

'Kaputta kedi var' notu hayatını kurtardı

Osmaniye'de markete giden bir vatandaşın, bir aracın kaputundan gelen ses üzerine yazdığı not yavru kedinin hayatını kurtardı. Araçta sıkışan yavru kedi bir saatlik çalışma sonunda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir apartmanın bahçesinde park halindeki otomobilin kaputuna kedi girdi. İsmail Biçici isimli bir vatandaş, markete gittiği sırada kaputun altından gelen kedi sesine duyarsız kalmadı. Etrafta araç sahibini bulamayan Biçici, araç çalıştığında kedinin zarar görmemesi için otomobilin camına sürücüyü uyaran “Kaputta kedi var” notunu bıraktı.

aw314147-05.jpg

ARAÇTA SIKIŞAN KEDİ KURTARILDI

Camdaki notu gören araç sahibi Tarık Gedik, kediyi kendi imkanları ile bulunduğu yerden çıkartmak istedi. Başarılı olamayan Gedik, çareyi itfaiyeden yardım istemekte buldu. Olay yerine gelen Osmaniye Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarında desteği ile otomobilin kaputundan bagaj kısmına kaçan yavru kediyi bir saat süren çalışmayla kurtardı.

Daha sonra başka bir aracın kaputuna giren yavru kedi bu defa bulunduğu yerden kolaylıkla kurtarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN