Kar yağışı sonrası ağaç yaprakları buz tuttu! Ortaya ise bu görüntüler çıktı

Kar yağışı sonrası ağaç yaprakları buz tuttu! Ortaya ise bu görüntüler çıktı

Bolu'da etkili olan kar yağışı sonrası çam ağacı yaprakları buz tuttu! Gece saatlerinde yağan kar sonrası tutan buz, kışın sert yüzünü gösterdi! Ortaya ise bu görüntüler çıktı...

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Örencik köyü yaylasında gece boyunca devam eden kar yağışı, çam ağaçlarının yapraklarını buzla kaplamasıyla muhteşem manzaralar oluşturdu. Son üç gündür süren yağmur yağışının zaman zaman kar yağışına dönüştüğü bölgede, Örencik köyü yaylasında kar kalınlığı 5 santimetreye kadar ulaştı.

agac-buz-tuttu-2.jpg

Kar yağışı sonrasında çam ağaçları beyaz bir örtüyle kaplanarak doğaya farklı bir güzellik kattı. Örencik Yaylası, sessiz ve huzurlu atmosferiyle ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi. Geçen vatandaşlar, doğanın bu görsel şölenini izlemek için yaylaya akın etti.

agac-buz-tuttu.jpg

Doğanın bu etkileyici güzelliği, Mudurnu ilçesinin turistik potansiyeline de katkı sağlıyor. Özellikle kar yağışının ardından oluşan buza kaplanmış çam ağaçları, fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN