Kar yağışına hazırlıksız yakalananlara gazeteciler yetişti

Kar yağışına hazırlıksız yakalananlara gazeteciler yetişti

Kar ve tipi nedeniyle yolda oluşan buzlanmayla zor anlar yaşayan sürücülerin imdadına gazeteciler yetişti.

Ardahan-Şavşat karayolunun Sahara mevkiinde etkili olan tipi ve kar yağışının ardından yolda buzlanma meydana geldi.

Sahara geçidinde etkili olan kar yağışının ardından Artvin istikameti karayolunda akşam saatlerinde buzlanma meydana geldi. Bazı araçlar yollarda kalırken, karayolunda ise kısa süreli kuyruklar oluştu.
Ardahan’ın yüksek kesimlerine sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren ve akşam saatlerinde etkisini yitiren kar yağışının ardından karayollarında buzlanma meydana geldi. Ardahan-Artvin karayolu Sahara geçidinde buzlanma dolayısıyla araçlar yollarda mahsur kaldı. Gazeteciler de kış lastiği de bulunmadığı için yolda patinaj çeken araçları iterek yolun açılmasını sağladı. Bazı araçlar buzlu yolda kayarak durabildi.

Karayolları ekipleri ise kar ve buzla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Ardahan-Artvin karayolu Sahara Geçidi ile Ardahan-Posof karayolu Ilgar Dağı mevkiinde gece ve gündüz aralıksız çalışarak sürücülerin güvenli yolculuk yapmalarını amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN