Karabük’te heyelan nedeniyle 4 ev boşaltıldı

Karabük’te heyelan nedeniyle 4 ev boşaltıldı

Karabük'te meydana gelen heyelan sonrası bölgedeki 4 ev tahliye edildi. Olay sonrası çok sayıda polis ve AFAD ekibi yönlendirildi. Güvenlik ekipleri bölgede şerit çekerek güvenlik önlemlerini aldı.

Karabük'ün Atatürk Mahallesi'nde, Sorgun Sokak'ta yer alan 4 müstakil ev, toprak kayması nedeniyle boşaltıldı. Yaşanan heyelan, istinat duvarının bir kısmının çökmesiyle gerçekleşti.

HEYELAN RİSKİ BULUNUYOR

Heyelanın etkisiyle tek katlı bir evin çatısına zarar verildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine, bölgeye polis ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemeler sonucunda, 4 evin de heyelan riski taşıdığı belirlendi ve boşaltılmasına karar verildi.

1kapak-002.jpg

Polis ekipleri, toprak kaymasının yaşandığı bölgeye şerit çekerek güvenlik önlemlerini aldı. Evlerini boşaltan vatandaşlar, akrabalarının yanında konaklamak üzere yerleştirildi.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Erdoğan Yeltepe, Karabük Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda 4 evin boşaltılmasının gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN