Karavan aldığını zannetti ama... Depremzede öğretmen 85 bin lirasından oldu

Karavan aldığını zannetti ama... Depremzede öğretmen 85 bin lirasından oldu

Kahramanmaraş'ta yaşayan öğretmen Aykut Turan Özdemir, kentte meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrası karavan almak isteyince dolandırıcıların ağına düştü. 85 bin lirasından olan depremzede öğretmen karavanı da alamadı.

Kahramanmaraş, 6 Şubat'ta peş peşe meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle felaketi yaşadı. Depremler 11 ili etkiledi, 50 bini aşkın insan hayatını kaybetti, binlerce insan da evsiz kaldı. Hayatta kalanlar ise enkaza dönen şehirlerde barınma sorunu ile karşı karşıya kaldı. Kahramanmaraş'ın Merkez Onikişubat ilçesi Akif İnan Mahallesi’nde ikamet eden öğretmen Aykut Turan Özdemir de depremlerin ardından bir karavan satın almak istedi.

SOSYAL MEDYADAN GÖRDÜĞÜ İLANA KANINCA...

Depremzede öğretmen Özdemir, sosyal medyadan gördüğü ilanla karavan almaya karar verince 85 bin liralık ödemeyi yaptı. Ödemeyi yapan depremzede öğretmen, karavanı alamayınca dolandırıldığını anladı, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN