Kars'ta 'beyaz' kabus! Donmaktan son anda kurtarıldılar

Kars'ta 'beyaz' kabus! Donmaktan son anda kurtarıldılar

Son yıllarının en çok kar yağışını alan Kars'ta, etkili olan tipi nedeniyle onlarca araç yolda kaldı. Araçlarda mahsur kalan vatandaşlar donmaktan son anda kurtarıldı.

Kars’ta etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bazı bölgelerde kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği kentte hayat durma noktasına geldi.

Sarıkamış-Erzurum karayolunda mahsur kalan onlarca vatandaşın imdadına Karayolları, İl Özel İdaresi ve Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yetişti.

k1.jpg

SON ANDA KURTARILDILAR

Ekiplerin müdahale ettiği vatandaşların araçları kaldıkları yerden çekildi. Vatandaşlar daha sonra iş makineleri vasıtasıyla ilçe merkezi nakledildi. Soğuktan donmaktan son anda kurtarılan vatandaşlar, ekiplere teşekkür etti.

k2.jpg

VATANDAŞLARA KRİTİK UYARI

Araçların adeta kara gömüldüğü Sarıkamış’ta kar yağışı ve tipi devam ediyor. Yetkililer vatandaşları mecbur kalmadıkları takdirde araçlarıyla kent dışına çıkmamaları konusunda uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN