Kars'ta sıcaklık eksi 6 dereceye düştü: Araçlara battaniyeli önlem

Kars'ta sıcaklık eksi 6 dereceye düştü: Araçlara battaniyeli önlem

Hava sıcaklığının eksi 6 dereceyi gördüğü Kars'ta sürücüler don ve buzlanmaya karşı araçlarını korumak için battaniyeli ve brandalı önlem aldı. Bazı araçların çalışmakta zorluk çektiğini belirten Tarkan Taşkıran isimli vatandaş, "İş yerlerinin de camları buharlaşmadan dolayı donmaya başladı" ifadelerini kullandı.

Batı illerinde kasım ayında sıcak havalar devam ederken ülkenin doğu illerinde soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Kars'ta termometreler sıfırın altında 6 dereceye kadar düştü. Kar yağışının olmadığı kentte, vatandaşlar don ve buzlanmaya karşı çeşitli tedbirler aldı.

sdd.jpg

Kapalı otoparkı olmayan sürücüler, araçlarını korunmak için battaniye ya da branda kullandı.

Özellikle motor ve araç camlarını battaniye ile kapatan sürücüler, soğuk havadan yakındı.

ghjk.jpg

'BAZI ARAÇLAR ÇALIŞMAKTA ZORLANIYOR'

Tarkan Taşkıran, "Havalar artık soğumaya başladı, eksi 6'yı görüyoruz. Bazı araçlar çalışmakta zorluk çekiyor, üzerlerine battaniye atılıyor. Yüksek kesimlere de kar yağmaya başladı. Yavaş yavaş kışımız geliyor. İş yerlerinin de camları buharlaşmadan dolayı donmaya başladı" dedi.

shjsk.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN