Kartal Belediyesi kreşlerinde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için ön kayıtlar başlıyor

Kartal Belediyesi kreşlerinde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için ön kayıtlar başlıyor

Türkiye genelinde bir ilke imza atarak Kartal’da 15 Çocuk Gelişim Merkezi’ne sahip olan Kartal Belediyesi, 2021-2022 eğitim-öğretim yılına merhaba demeye hazırlanıyor.

İstanbul'da Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçede hizmet veren 15 Çocuk Gelişim Merkezi ile Türkiye çapında örnek teşkil ettiklerini söyledi. Kreşlerin artırılması için çalışmaların devam ettiğini vurguladı. “En değerli yatırımlarımızı çocuklarımızın geleceği için yapıyoruz” diyen Başkan Yüksel, Covid 19 salgınına rağmen kreşlerde pandemi koşullarına uygun olarak eğitim-öğretimin verildiğine dikkat çekti ve 2021-2022 eğitim dönemi içinde hazırlıkların başladığını belirtti.

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü yeni eğitim-öğretim dönemi için ön kayıt başvuruları belediyenin internet sitesinden online olarak gerçekleştirilecek. Covid 19 pandemisi nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda Kartal Belediyesi kreşlerinin ön kayıt başvuruları 1-11 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılabilecek.

Ön kayıtlar Kartal Belediyesi’nin resmi sitesi olan www.kartal.bel.tr üzerinden gerçekleştirilecek. Kayıt sonuçları ise 22 Haziran 2021 tarihinde yine belediyenin internet sitesinden açıklanacak. Öğrencilerin yerleştirmeleri noter huzurunda yapılacak kura sonucu gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN