Kaymakamın makam aracı kaza yaptı

Kaymakamın makam aracı kaza yaptı

Hakkari Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir'in makam aracı kaza yaptı. Kaymakam Özdemir'in de içinde bulunduğu araç, Şemdinli-Derecik karayolu üzerinde seyir halindeyken karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı. Kazada Kaymakam Ahmet Özdemir ile birlikte 5 kişi yaralanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkari’nin Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir’in de içerisinde bulunduğu makam aracının kaza yapması sonucu 6 kişi hafif yaralandı.

DERECİK KAYMAKAMI KAZA YAPTI

Edinilen bilgiye göre kaza, Şemdinli-Derecik karayolunun Nehri mevkiinde meydana geldi. Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir’in de içerisinde bulunduğu makam aracı karşı yönden gelen F.K. isimli vatandaşın kullandığı araçla kafa kafaya çarpıştı.

4652441-1.jpg

6 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen trafik kazasında Kaymakam Özdemir ile yanında bulunan Vali Yardımcısı, Murat Yayabaşı, 2 koruması ile karşı taraftan sürücü F.K. ile İ.K. hafif yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Şemdinli Devlet Hastanesi’ni kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN