Kayseri'de feci olay! 13. kattan düşen anne ve iki çocuğu yaşamını yitirdi

Kayseri'de feci olay! 13. kattan düşen anne ve iki çocuğu yaşamını yitirdi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 13. kattaki evlerinin balkonunda düşmek üzere olan oğlunu, kucağında kızı bulunduğu sırada kurtarmak isteyen anne dengesini kaybederek düştü. Feci olayda anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Anne ve çocuklarının cenazesi incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesindeki Esentepe Mahallesi’ndeki 14. katlı bir apartman facianın adresi oldu. Apartmanın 13. katında oturan bir kadın oğlunun balkondan düşmesini engellemek isterken kucağındaki bebeğiyle dengesini kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, anne N.D. (29) ile kızı Z.D. (5) ve oğlu H.D'nin (8) yaşamını yitirdiğini belirledi.

7057003.jpg

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI

Bazı görgü tanıklarının polise, "kucağında oğluyla balkona çıkan N.D'nin, düşmek üzere olan kızını kurtarmak isterken anne ve 2 çocuğunun düştüğünü söylediği" öğrenildi.

7056943.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN