Kayseri'de iş cinayeti! Pres makinesine sıkışan işçi hayatını kaybetti

Kayseri'de iş cinayeti! Pres makinesine sıkışan işçi hayatını kaybetti

İSİG, ekim ayı İş Cinayetleri Raporu'na göre ekim ayında 158 emekçi iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi... Son iş cinayeti haberi de Kayseri'den geldi. Başı pres makinesine sıkıştığı ileri sürülen işçi yaşamını kaybetti.

İşçi Sağlığı ve Güvenliği Meclisi’nin (İSİG) raporuna göre, ekim ayında 158 emekçi, 2022 yılının ilk on ayında da en az bin 521 emekçi iş kazalarında yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 17. Cadde'deki iş yerinin dökümhanesinde çalışan A.Ş'nin başı bir anda pres makinesine sıkıştı.

Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, A.Ş'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN