Kayseri'de korkunç olay! Yaşlı çift evlerinde öldürüldü

Kayseri'de korkunç olay! Yaşlı çift evlerinde öldürüldü

Kayseri'de bir kadın ile yatağa bağımlı yaşayan eşi A.T. evlerinde ölü bulundu. A.T'nin erkek kardeşi cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. A.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri'de Melikgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayda evde yaşayan yatalak hasta A.T ile eşi E.T'den haber alamayan yakınları polise haber verdi. Eve giden polis ve sağlık ekipleri, çiftin öldüğünü belirledi. E.T'nin, balta ile öldürüldüğünü değerlendiren ekipler, olay sırasında evde bulunan A.T'nin kardeşi A.T'yi cinayet şüphesiyle gözaltına aldı.

Cenazeler, incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Şüpheli A.T. emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Adliyesine sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN